top of page
  • Cemal DEMİR

Hızlı ve Öfkeli 9 ve 10’un Çıkacağı Onaylandı


Hızlı ve Öfkeli 10’un dahi çıkacağıyla ilgili söylentiler mevcuttu, fakat bir resmiyeti yoktu. Şimdi ise ekip tarafından bu dedikodu doğrulandı.

Filmde baş rol oyuncusu olarak Dominic Toretto’yu canlandıran, Vin Diesel, Instagram sayfasından sadece 9 ve 10’u sadece onaylamadı, ayrıca filmlerin çıkış tarihini de açıkladı.

Gönderiye göre, 9. film 19 Nisan 2019, 10. film ise 2 Nisan 2021’de seyirciyle buluşacak. Bunun dışında, 8. filmin 14 Nisan 2017’de çıkacağı da yeniden onaylanmış oldu.

Hikâyenin nereye doğru ilerleyeceği hakkında en ufak bir fikrimiz yok. Yine de 10.nun son film olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Tabii ki, önceden ipuçları verilen, uyarlama filmler veya dizilerin çıkabilme ihtimali yüksek.

Gerçek şu ki, yeni filmlerin gelmesini sürpriz olarak görmemek gerekir. Diesel, ekibin uygun bir son üzerinde çalıştığından sürekli bahsetti. Hem de, filmin hayranları henüz sıkılmış gibi durmuyor. Özellikle son filmin “Hızlı ve Öfkeli 7” 1.5 milyar dolardan fazla gişe hasılatını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Elbette bu başarıda trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker’ın son filmi olmasının payını yabana atmamak gerek. Buradan Paul'u anarken, her ne kadar sürücü koltuğunda Paul oturmasa da, ne olursa olsun yüksek hızın sizi ve sevdiklerinizi ölüme yaklaştırdığını belirtelim.

bottom of page